Monday, December 27, 2010

the ending and the beginning

yoshi!!

tamatlah sudah saya study

untuk sem ni je tapi...

belum exam lagi...


macam pantun pulak...
okay,cut it out...

the main point is....
1. this blog dah bertukar kulit/skin/layout/what-so-ever-people-call-it

2.this sem sudah pun melabuhkan tirainya....
rasa sekejap sangat....and at the same time banyak unexpected things happen....
things dah study banyak..tapi information yang betul betul glued on my brain ni macam sikit je...(adoyai)

3.this december pun dah nak berakhir...semakin tua lah saya....
walaupun nak diikutkan muda lagi...ecece.....

4.exam will be start in another 2 weeks...
rasa macam tak cukup je nak revise semua...tapi still lagi leisure golek golek atas katil,haissh...problemo betul..


rasa betul betul kena berubah ke arah lebih baik...
change for good,
it worth,right..

and yes,
for that thing to accomplish,
it really need quite a good effort,sweat,sweet, and spirit..


p/s:
i do also hopes that i can totally switch off the dark and turn on th light...
em,macam pelik je ayat ni...
okay abaikan...








exam's study week mode:
turn it ON.....

                                             maybe i'll really change like this in this study week's mode
                                                                           (wish me not)

16 comments:

lilacfla said...

OMG SUPER DUPER CUTE banding dgn yg dulu! awwwwww haha. sangat comel.

hee saya nadz,. minat katun bermusim. dan pilih2 jugak. currently still minat onepiece. tapi susah sebab komik jarang keluar,(saya x suka baca online). selamat kenal!

yuzuki said...

lilacfla...
very thanx for that dear...
i'm really appreciate :)

i pun minat one piece gak...
baca komik tu since standard 5..
and other anime too...
tapi sekarang dah kurang baca(sebab malas nak beli)=.=

hehe...
selamat kenal juga~

☆aDihAys☆ said...

waaahh..lamanyer revision week..
kalo kolej saye revision wik 4,5 ari jer..

Yellow LEOpard said...

gud luck 4 ur exam..

jom doa same2, semoge tahun 2011 jadik tahun lagi baik dari tahun 2010.. :)

dabuldahi said...

goodluck!

K2r~90 said...

wow like ouran club !!!

ala gue dah msuk sem baru ah

n i k l i s a said...

comell nye layout baru!
you, gudluck. same same kite aim A* ke, A+ ke, A ke. :)

yuzuki said...

☆aDihAys☆:
em,saya rasa cam x lama sangat pun study week tuh...tapi terima je lah...hehe..




Yellow LEOpard:
thanx 4 da wish...

InsyaAllah kita jadi yang lebih baik..



dabuldahi:
thanx :D



K2r~90:
i like ouran club too..

kamu sem baru azam baru kot...saya ni exam tuk sem pun baru nak start...haha :D




lisa:
huhu...thanx lisa...
ko pun sama...
fighting!!
for the A,A+,A*...
InsyaAllah...

maCy said...

lega x? da dpt result nati lg lega. huhu

yuzuki said...

maCy:
belum lega lagi...
huhu...
lepas habis exam baru lega kot..

iZS said...

comel kulit :D
babe,all the best tuk exam kamu! :)

jobless said...

okei...nk wish gud luck cam da lewat...hahaa~...
neway...hope dpt result yg gempak...!!

haahahaa~...
da abes study ek...?
jgn jadi pekebun anggur lame² da la...!!

K2r~90 said...

uii gud luk ye der

yuzuki said...

iZS:
thanx u...
yeah,da habis exam...


jobless:
dapat result gempak?
Amiin...
tak sempat nak jadi pekebun anggur lah..
cuti sem ni cuma seminggu lebih je :D



K2r~90:
thank you :)

Raji berkata said...

hohoh ganbatte ne~~
eheh dh abis pun kan? XD

yuzuki said...

raji:
hehe...
da abis da pun :)

Monday, December 27, 2010

the ending and the beginning

yoshi!!

tamatlah sudah saya study

untuk sem ni je tapi...

belum exam lagi...


macam pantun pulak...
okay,cut it out...

the main point is....
1. this blog dah bertukar kulit/skin/layout/what-so-ever-people-call-it

2.this sem sudah pun melabuhkan tirainya....
rasa sekejap sangat....and at the same time banyak unexpected things happen....
things dah study banyak..tapi information yang betul betul glued on my brain ni macam sikit je...(adoyai)

3.this december pun dah nak berakhir...semakin tua lah saya....
walaupun nak diikutkan muda lagi...ecece.....

4.exam will be start in another 2 weeks...
rasa macam tak cukup je nak revise semua...tapi still lagi leisure golek golek atas katil,haissh...problemo betul..


rasa betul betul kena berubah ke arah lebih baik...
change for good,
it worth,right..

and yes,
for that thing to accomplish,
it really need quite a good effort,sweat,sweet, and spirit..


p/s:
i do also hopes that i can totally switch off the dark and turn on th light...
em,macam pelik je ayat ni...
okay abaikan...








exam's study week mode:
turn it ON.....

                                             maybe i'll really change like this in this study week's mode
                                                                           (wish me not)

16 comments:

lilacfla said...

OMG SUPER DUPER CUTE banding dgn yg dulu! awwwwww haha. sangat comel.

hee saya nadz,. minat katun bermusim. dan pilih2 jugak. currently still minat onepiece. tapi susah sebab komik jarang keluar,(saya x suka baca online). selamat kenal!

yuzuki said...

lilacfla...
very thanx for that dear...
i'm really appreciate :)

i pun minat one piece gak...
baca komik tu since standard 5..
and other anime too...
tapi sekarang dah kurang baca(sebab malas nak beli)=.=

hehe...
selamat kenal juga~

☆aDihAys☆ said...

waaahh..lamanyer revision week..
kalo kolej saye revision wik 4,5 ari jer..

Yellow LEOpard said...

gud luck 4 ur exam..

jom doa same2, semoge tahun 2011 jadik tahun lagi baik dari tahun 2010.. :)

dabuldahi said...

goodluck!

K2r~90 said...

wow like ouran club !!!

ala gue dah msuk sem baru ah

n i k l i s a said...

comell nye layout baru!
you, gudluck. same same kite aim A* ke, A+ ke, A ke. :)

yuzuki said...

☆aDihAys☆:
em,saya rasa cam x lama sangat pun study week tuh...tapi terima je lah...hehe..




Yellow LEOpard:
thanx 4 da wish...

InsyaAllah kita jadi yang lebih baik..



dabuldahi:
thanx :D



K2r~90:
i like ouran club too..

kamu sem baru azam baru kot...saya ni exam tuk sem pun baru nak start...haha :D




lisa:
huhu...thanx lisa...
ko pun sama...
fighting!!
for the A,A+,A*...
InsyaAllah...

maCy said...

lega x? da dpt result nati lg lega. huhu

yuzuki said...

maCy:
belum lega lagi...
huhu...
lepas habis exam baru lega kot..

iZS said...

comel kulit :D
babe,all the best tuk exam kamu! :)

jobless said...

okei...nk wish gud luck cam da lewat...hahaa~...
neway...hope dpt result yg gempak...!!

haahahaa~...
da abes study ek...?
jgn jadi pekebun anggur lame² da la...!!

K2r~90 said...

uii gud luk ye der

yuzuki said...

iZS:
thanx u...
yeah,da habis exam...


jobless:
dapat result gempak?
Amiin...
tak sempat nak jadi pekebun anggur lah..
cuti sem ni cuma seminggu lebih je :D



K2r~90:
thank you :)

Raji berkata said...

hohoh ganbatte ne~~
eheh dh abis pun kan? XD

yuzuki said...

raji:
hehe...
da abis da pun :)